DSC 0019 2Студенти кафедри загальної механіки та динаміки машин пройшли навчанняв рамках літньої школи європейської програми академічного обміну CEEPUS. Навчаннявідбувалося в період з 11.09.2017 р. по 22.09.2017р. на базі Політехніки Свєнтокшиської(м. Кельце, Польща). Загалом в навчанні взяло участь 9 студентів різних курсів освітньої програми «Комп’ютерна механіка», де вони прослухали курс лекцій з «Механіки» та ознайомилися із сучасною лабораторною базою університету.


В цей же період паралельно зі студентами доцент кафедри к.т.н. Гудков Сергій Миколайович пройшов стажування за напрямом «Комп’ютерні технології в механіці». Під час якого ознайомився з навчальною базою, сучасними науково-дослідними лабораторіями, сучасними методами викладання, які використовуються при викладанні інженерних дисциплін та відвідав Центр лазерних технологій.

Всього в зазначеному заході прийняли участь понад 20 студентів та викладачів з Польщі, Словаччини та України.

Участь в європейській програмі академічного обміну CEEPUS відкриває  нові можливості для наших студентів та співробітниківв їх подальшому навчанні та науковому співробітництві з вищими навчальними закладами Європейського Союзу.